Bedankt lieve mensen die Zonnebloemloten hebben gekocht.

We zijn heel blij met het grote aantal loten dat verkocht is. Iedereen die Zonnebloemloten gekocht heeft, steunt ons mooie vrijwilligerswerk. Nogmaals: een dikke Merci namens onze Roggelse gasten. De trekking van de loterij vindt plaats op maandag 10 oktober 2022.

Weer doen we een beroep op u:

Stemt u ook op “de Zonnebloem, afd. Roggel?”

We organiseren regelmatig activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking. Onze gasten betalen hiervoor een eigen bijdrage maar met extra geld kunnen we natuurlijk nòg meer doen. We doen ook dit jaar weer graag mee met de Rabo ClubSupport en we hopen dat velen van u tijdens het stemmen aan ons zullen denken. Van 5 t/m 27 september kunt u (indien u lid bent van de Rabobank) stemmen via de Rabo App of u logt in op de website van de Rabobank. Ga naar het overzicht van de deelnemende clubs en stemmen maar!

Wij hopen dat u De Zonnebloem afd. Roggel een warm hart toedraagt en ons uw steun (stemmen) geeft. Heel hartelijk dank hiervoor.

Vrijwilligers “de Zonnebloem, afd. Roggel”.