Op zondag 18 december is er in theater la Rochelle in Roggel weer een nieuwe editie van DE BEL VAN CRIENSKE. Het belooft een internationale BEL te worden met gasten uit België, de USA en de Heibloem! De live-muziek is van STANFORD met zangeres Maria Stanford die met haar Roggelse band 6 swingende nummers speelt.

Maar er is deze zondag meer aan de hand…… Op 18 december begint om 16.00 uur ook de finale van het WK-voetbal in Qatar! Mocht Oranje  onverhoopt de finale halen dan kunt u vanaf half 3 genieten van DE BEL VAN LOUIS, een aangepaste BEL met om 4 uur live de WK-finale op het grote scherm!!! Er is een echte voetbalanalist aanwezig die het WK kundig becommentarieert en een voorbeschouwing van de finale geeft!

De zaal gaat gewoon om half 2 open. Om half 3 begint de BEL en om 4 uur de WK-finale! De entree bedraagt gewoon € 10 inclusief een consumptie. De voorverkoop is vanaf zaterdag 10 december bij Top1Toys op de Molenweg. Houdt u van voetbal èn vertier van hier dan zit u op 18 december dus goed bij hoofdmeester Crijns of bondscoach Van Gaal…….