Themabijeenkomst Duurzaamheid & Energiebesparing

Op maandag 12 december 2022 is er van 19:30 tot 21:30 uur in BusinessCentrum Leudal te Roggel een interactieve bijeenkomst rondom Duurzaamheid en Energiebesparing. Deze avond is bedoeld voor alle inwoners van Roggel en omliggende kernen.

Energie besparen:

Energie coach Piet van Zeijl van de lokale cooperatie Leudal Energie zal het hebben over verduurzamen van de woning, ook kleine energiebesparende maatregelen komen aan bod. Duurzaamheid en energiebesparing zijn momenteel belangrijker dan ooit. Elke inwoner wordt hiermee direct en indirect geconfronteerd. De impact op het dagelijkse leven en het huishoudbudget is in elke huiskamer direct voelbaar.

Dorpsraad Roggel, in samenwerking met Leudal Energie, Synthese, Bibliocenter en de gemeente Leudal organiseren om die reden een informatiebijeenkomst om inwoners van concrete adviezen te voorzien en waar mogelijk hulp te bieden. Leudal Energie, Synthese en Bibliocenter bieden vanuit hun expertisegebieden concrete hulp op het gebied van besparingen, aanvraag energietoeslag en ondersteuning met overheidsinstanties.

Bijkomende voordeel is dat hiermee drempels naar hulp-biedende instanties worden weggenomen en wegen naar mogelijke oplossingen beschikbaar komen.

Nadrukkelijk wordt vermeld dat deze bijeenkomst is opgezet voor álle doelgroepen en leeftijden. Deze crisis raakt ons immers allemaal.

Inbreng via een quiz vorm: Wilt U hiervoor uw mobiele telefoon meenemen? Het belooft een interessante bijeenkomst