Op woensdag 4 januari beginnen we het jaar in het Bezoekerscentrum Leudal vol goede moed om er een nóg fleuriger jaar van te maken. Het is bedoeld voor jong en oud en wordt gehouden van 14.00 – 16.00 uur in het bezoekerscentrum, Roggelseweg 58, Haelen.

Vanwege de lopende wisseltentoonstelling over “Oekraïne, ver weg, dichtbij” haken we aan bij de hoofdtooien, die in Oekraïne tijdenlang tot de folklore hoorden.

De bloemen worden gemaakt van papier, crêpe en stof. Ze worden daarna naar eigen inzicht samengesteld tot zo’n traditionele krans.

De toegang is gratis, vrije gift mag. Aanmelden is noodzakelijk, zodat iedereen verzekerd kan zijn van voldoende ruimte en materiaal. Aanmelden kan via: ghl.balieteam@gmail.com of telefonisch via 0475-497010 tijdens de openingsuren van het Bezoekerscentrum Leudal.