Op nieuwjaarsdag organiseert de Open Club Roggel samen met Stichting La Rochelle voor het eerst een ‘Nieuwjaarsborrel’ onder het motto: Roggelse mensen ontmoeten elkaar in het nieuwe jaar!

De nieuwjaarsborrel vindt natuurlijk plaats in La Rochelle en wel op 1 januari van 14.00 tot 17.00 uur. De bekende nieuwjaarsreceptie van weleer is in een geheel nieuw jasje gestoken en heeft plaats gemaakt voor een eigentijdse ontmoeting. De muziek wordt verzorgd door Bigband Xpero en andere Roggelse artiesten. De binnenkomst alleen al is heel bijzonder en uitnodigend! De nieuwjaargangers worden met een glaasje sekt ontvangen door de OCR-voorzitters.

Op de nieuwjaarsborrel 2.0 kunnen we elkaar het allerbeste toewensen voor het nieuwe jaar en 2023 beginnen met een gezellig samenzijn in een nieuwe ambiance. Begin het jaar goed en kom dus allemaal borrelen in La Rochelle.