Roggelse mensen bedankt,

Afgelopen weekend heeft de harmonie een zeer geslaagde potgrondactie gehouden, waarbij we boven verwachting veel zakken bij u mochten afleveren. Enkele straten zijn nog niet of deels bezocht omdat we door onze voorraad heen waren.
In de week van 20 t/m/ 26 maart gaan we weer op pad en kunt u ons verwachten op de volgende straten:
Apollolaan, Asbroek, Beeklaan, Bevelandstraat, Burg. Gubbelsstraat, Dorpsstraat, Fluppehofje, Heide, Heldense dijk, Heverstraat, Heythuyserweg, Koppelstraat, Korstehofje, Kunneweg, Leistertweg, Past. Hanraetsstraat, Past. Schippersstraat, Pietersplein, Reppelstraat, Schansdijk, Tramstraat, Vrijkenstraat, Zwartveldsingel

U kunt uw bestelling ook opgeven via een appje, mail of telefoontje naar Chris van den Boogaart. (06-53226026, cvdb0660@gmail.com)