Vorig jaar sloot harmonie Amicitia de periode voor de vakantie af met een buitenconcert op de parkeerplaats achter La Rochelle. De organisatie lag in handen van de KBO Roggel en harmonie Amicitia. De reacties op dit concert waren zo leuk dat direct besloten werd om ook in 2023 een dergelijk concert te organiseren. Wederom tekenen de KBO Roggel en harmonie Amicitia voor de organisatie. Deze uitvoering gaat plaatsvinden op zaterdag 8 juli, aanvang 17:00 uur, wederom op de parkeerplaats achter La Rochelle. Ook de muzikanten van het leerlingenorkest zullen plaats nemen in het groot orkest. De muzikantjes die momenteel les krijgen op de blokfluit zullen het concert openen! Het concert is voor iedereen, dus niet alleen leden van KBO Roggel, gratis toegankelijk. Kom luisteren naar dit mooie zomerconcert. Harmonie Amicitia, verbonden in muziek!