Verbeter je digitale vaardigheden met de computercursussen bij Bibliocenter

Vanaf september starten er weer nieuwe computercursussen bij Bibliocenter om mensen te helpen beter om te gaan met hun computer, laptop of tablet. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, deze cursussen bieden waardevolle kennis en vaardigheden voor het dagelijks gebruik.

De cursussen richten zich op verschillende aspecten van het gebruik van computers, variërend van het omgaan met internet, e-mail en social media tot het beheersen van programma’s zoals Word en het volgen van typelessen.Het doel is om de deelnemers in staat te stellen hun computer optimaal te gebruiken en het dagelijkse leven nog leuker en gemakkelijker te maken.

Bibliocenter organiseerttwee gratis informatiebijeenkomsten op:

  • Donderdag 31 augustus, 15.30 – 17.00 uur bij Bibliocenter Weert
  • Vrijdag 08 september, 11.00 – 12.30 uur bij Bibliocenter Heythuysen

Tijdens deze bijeenkomsten zal Bibliocenter, in samenwerking met Seniorweb, een overzicht geven van het programma voor 2023/2024. Er zijn cursussen beschikbaar voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden. De docenten van SeniorWeb zullen het programma toelichten en er is de mogelijkheid om ter plekke in te schrijven.

Aanmelden voor de informatiebijeenkomsten is niet nodig, loop gerust binnen. Ook als je geen lid bent van de bibliotheek, ben je van harte welkom.De cursussen worden gekenmerkt door hun kleinschalige opzet, betaalbaarheid en persoonlijke begeleiding door gecertificeerde docenten. Dit zorgt ervoor dat elke deelnemer de aandacht en ondersteuning krijgt die hij of zij nodig heeft.

Kom naar de informatiebijeenkomst en zet de eerste stap naar het verbeteren van je digitale vaardigheden. Bibliocenter en SeniorWeb staan klaar om je te helpen!

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Suzanne Wolter via telefoonnummer 088-2432000 of door een e-mail te sturen naars.wolter@bibliocenter.nl.

Einde bericht. Voor meer informatie:

Suzanne Wolter, Specialist Programmering Bibliocenter, Tel. 088-2432000
E-mail: s.wolter@bibliocenter.nl