Op vrijdag 13 en 14 oktober organiseert Harmonie Amicitia Symphonica oet Roggel! Tijdens deze concerten zullen diverse zangers en zangeressen die hun roots in Roggel hebben liggen de bühne betreden. Renée Steenvoorden, Thijs Korsten, Paula Stemkens, Cornelius Leonardus, Eugène Coenen en Marieke Vullers hebben samen met de harmonie een afwisselend programma ingestudeerd met muziek van vroeger en nu. Ze worden hierbij ondersteund door een liveband, bestaande uit Len David, Theo de Grood, Luc Jakobs en Micha Herben.

De algehele muzikale leiding is in handen van dirigent Roy Deuss, hij heeft er, net als de muzikanten, ontzettend veel zin in.

Heb je zin in een muzikale avond vol afwisseling en met veel talent? Koop dan snel je kaarten en zorg dat je er op 13 of 14 oktober bij bent in La Rochelle!