Oproep aan alle Roggelsen die hun boodschappen doen bij AH Heerschap in Heythuysen. Van 11 september tot 22 oktober loopt daar de actie HeerschapVerbindt! Spek de Kas. TV Wimbledonck, de Roggelse tennisclub is de enige Roggelse vereniging die hieraan meedoet. Voor onze vereniging een kans op wat extra financiële middelen te verwerven, die we gaan inzetten om de in september gestarte jeugdledenwerfactie verder gestalte te geven.

De actie.

Winkelen bij AH Heerschap in Heythuysen levert munten en vouchers op waarmee je TV Wimbledonck kunt steunen. Bij elke 15 euro aan boodschappen ontvang je een Heerschap Verbindt! munt. Deze munt kun je in een TV Wimbledonck koker in de winkel stoppen. Daarnaast krijg je bij 15 euro of meer aan boodschappen ook nog een voucher. Deze voucher kun je verzilveren op de speciale actiewebsite www.ahheerschap.nl/spekdekas. De voucher bevat een uniek aantal punten. Door Albert Hein Heerschap wordt voor diegenen die de vouchers verzilveren iedere week een prijs beschikbaar gesteld. Wij zouden het zeer op prijsstellen als het Roggelse winkelpubliek bij het verzilveren van munten en vouchers de Roggelse tennisclub een warmt hart toedraagt.

Munten en vouchers.
Vind je de actie niet interessant, dan komen we de munten en vouchers graag bij je thuis ophalen, bel dan even 06-22162597 en we komen graag bij je langs. Je kunt ze eventueel ook in de brievenbus stoppen van Beltmolenstraat 16 in Roggel.

TV Wimbledonck dankt iedereen die op deze manier een steentje bijdraagt aan onze club.