Bakkerij Heerschap in Roggel sluit op zondag 12 november haar deuren. We willen niet weggaan zonder onze dankbaarheid uit te spreken.

Bedankt voor jullie komst naar onze winkel! Elke ochtend begonnen we met een glimlach op ons gezicht, omdat we wisten dat we onze fantastische klanten mochten verwelkomen. Bedankt voor jullie trouwe bezoeken, voor elke lach, elk gezellig gesprek of gewoon de eenvoudige ‘goedemorgen’.

Tot 12 november staan onze deuren nog open en wij nodigen jullie van harte uit om nog een keer binnen te komen voor een gezellig praatje en natuurlijk jullie favoriete lekkernijen. Na 12 november vind je het vertrouwde assortiment van Bakkerij Heerschap bij alle Albert Heijn Heerschap supermarkten, SPAR Roggel (de gloednieuwe supermarkt op ons oude adres) en natuurlijk via www.bakkerijheerschap.nl. Ook de vertrouwde gezichten, onze collega’s die dagelijks voor jullie klaarstonden, staan straks voor je klaar bij SPAR Roggel.

Warme groet,
Team Bakkerij Heerschap Roggel