Thema: Roed, gael en greun is de kleur van… (rood, geel en groen is de kleur van…)

Groen Hart Leudal en IVN Roermond e.o. nodigen mensen met een licht verstandelijke beperking uit voor een excursie in de natuur van het prachtige Leudalgebied op zaterdag 11 november 2023. Iedere 2e zaterdag van de maand organiseren we deze natuurexcursie.

Onze ervaren gidsen staan klaar om de deelnemers (en hun begeleiders) mee te nemen op deze ontdekkingstocht in de natuur. Onze gidsen zijn opgeleid om met deze doelgroep te werken. Indien deelnemers dus geen eigen begeleider hebben, kunnen zij zich toch aansluiten bij de groep en zullen wij hen vanaf de startlocatie begeleiden.

De start is om 14:00 uur bij Bezoekerscentrum Leudal, dat naast Restaurant St. Elisabeth’s Hof ligt.  De excursie duurt maximaal twee uur en eindigt om 16:00 uur. Daarna kunnen de deelnemers worden opgehaald bij het bezoekerscentrum of, indien mogelijk, zelfstandig naar huis gaan.

Voor leden van IVN is deelname aan deze speurneuzen-excursie gratis.
Niet-leden zijn van harte welkom tegen een bijdrage van € 3,50 per persoon.

Aanmelding vooraf is wel prettig zodat wij onze begeleiding goed kunnen plannen.
Telefoon: 0475 497 010
e-mail: speurneuzen@ivnroermond.nl

Tijdschema:
Tot 14:00 uur kunt u op eigen gelegenheid in het restaurant iets drinken
Om 14:00 uur start dan de excursie, uiterlijk 16:00 uur zijn we weer terug.

Locatie:
Bezoekerscentrum Leudal naast Restaurant St. Elisabeth’s Hof,
Roggelseweg 58, 6081 NP Haelen