Toneelstuk LOCKDOWNS EN ANGER SHIT.
Uitvoering op woensdag 22 nov. in La Rochelle.  Zaal open 13.30 u. Aanvang 14.00 uur.

Voor leden is de voorstelling gratis! Niet-leden betalen EUR 10,- voor deze voorstelling die ze gelijktijdig met hun schriftelijke opgave (naam, adres en tel.nr.) voor 5 nov. contant dienen te voldoen bij J. Peters-Geelen, Heufke 16.

ATTENTIE: Van alle leden vragen wij telefonische opgave voor 5 nov. bij een van onderstaande adressen:
De heer P. Schreurs tel. 06 – 37736557;
De heer. H. Snijders tel. 0475 – 49 38 33;
Mevrouw J. Peters-Geelen tel. 0475 – 49 34 38.

Korte inhoud van het stuk:
Om hun relatie nieuw leven in te blazen wordt Harrie door zijn vrouw Gerda meegesleurd voor een weekend aan zee waar ze elkaar 25 jr. geleden hebben leren kennen. Harrie staat hier niet op te springen, maar Gerda is vastbesloten om te werken aan hun relatie. En dat is niet gemakkelijk omdat de bemoeizieke vader van Gerda ook meegaat. En waarom komt dochter Sofie op bezoek? En wat moet die opdringerige buurman? En voor wie komt die oversekste minnares? En als dan de mensheid plots bedreigd wordt door een virus, dat zich via de lucht verspreidt, is het hek helemaal van de dam. Een doldwaze klucht in 3 bedrijven en 27 slippertjes. De kosten van consumpties in de pauze (met uitzondering van koffie/thee) dient iedereen wel zelf te betalen, contant, contactloos of per pin. Wij wensen jullie allen een fijne voorstelling!