Op zondag 10 december bij café Tonvannebekker met Gemma V.O.F., Kerkveldweg 1, te Roggel van 10.00u tot 22.00u. nodigen we u uit  om in actie te komen voor mensen die onterecht vastzitten of worden bedreigd vanwege hun werk, mening of om wie ze zijn. We schrijven vele brieven en kaarten naar koningen, ministers en presidenten en vragen hun een einde te maken aan onrecht. Deze internationale actie levert elk jaar succes op. Activisten komen vrij, discriminatie stopt, daders worden berecht. Help je ook (weer) mee dit jaar?

Doe mee met de grootste briefschrijfactie van Nederland! Er zijn voorbeeld brieven aanwezig.

Om het schrijven te veraangenamen zijn er optredens van diverse artiesten die zich belangeloos inzetten om er een mooie schrijfdag van te maken. Natuurlijk is er ook weer de heerlijke soep. Dit alles in café Tonvannebekker met Gemma V.O.F. Kerkveldweg 1,  te Roggel.