Roggelse senioren nemen ons mee terug in de tijd. Ze vertellen over hun kindertijd, hun jeugd en hoe ze zich in de loop der jaren hebben ontwikkeld.
Door hun verhalen ontstaat een beeld van het leven in en om Roggel vanaf begin vorige eeuw tot nu toe. Ze delen onder andere ervaringen
over hun schooltijd, het gezinsleven, de jaarlijkse feesten, de gewoontes, de vreugde en het verdriet, de oorlog en hun verdere leven. Het sociale buurtgebeuren, bruiloften en begrafenissen met hun rituelen komen ook aan bod.

Al deze verhalen geven een een kijk in het persoonlijke gebeuren van alle dag.
Nieuwsgierig geworden?

Zoekt u een mooi geschenk voor verjaardag, Sinterklaas of Kerstmis, dan is dit vast en zeker een aanrader! Lies Levels-van Lier en Riny Vossen-Vullers hebben dit boek samengesteld. ! Er zijn nog een aantal exemplaren  te koop bij Klus Wijs op de Koppelstraat te Roggel.

Maar op = op!