Presentatie Ir. Maurice Ortmans.

Maandag 19 februari 2024, aanvang stipt om 19.30 uur, inloop vanaf 19.10 uur.  
Locatie: Bezoekerscentrum Leudal, Roggelseweg 58, Haelen.  
Entree: Voor Velt-leden gratis, niet-leden betalen 3,00 entree.
Koffie en thee € 2,50 alleen contant, als het kan graag met gepast geld.

Maurice Ortmans is directeur en mede-eigenaar van Inno+ BV en directeur en mede-eigenaar van Eco Improvement BV.

Als Landbouwingenieur ben ik technisch opgevoed. Van huis uit ben ik boerenzoon. Gedurende mijn carrière heb ik geleerd dat wat ik geleerd heb maar een zeer beperkte weergave van de werkelijkheid is. Vrijwel iedereen is geschoold op Materie niveau. Ik heb de laatste jaren veel geleerd van de andere niveau’s, die ons ter beschikking staan, te weten Energie, Informatie en Bewustzijn. Deze 4 niveaus samen worden de principes van de Kwantum Landbouw / Kwantum Aanpak genoemd.

Naast mijn werk als directeur van een technisch bedrijf Inno+ spendeer ik een groot deel van mijn tijd aan klanten en mensen helpen problemen op te lossen voor hun bedrijven en/of woningen. Dit betreft vaak problemen met Historische Belasting op locaties, pathologische vervuilingen en elektromagnetische straling. Deze kunnen we volledig neutraliseren. Daarna worden bedrijven en woningen naar een Nieuw Kwantum niveau gebracht via o.a. Vitaal Water, Verhoging van de Kosmische Instraling en vele andere optimalisaties.

Gedurende de avond zal ik praktijkvoorbeelden noemen, visies en inzichten delen en vragen beantwoorden.