Mijn naam is Si Paton en ik ben een experimentele muzikant gevestigd in Birmingham, U.K. Ik ben componist en improvisator

Mijn werk is gebaseerd op geïmproviseerde muziek, en ik doe veel shows met solo-elektrische bas, waarbij free jazz, noise, metal en performancekunst tot een verontrustend geheel worden gecombineerd. Als je een fan bent van muzikanten als ryosuke kiyasu, evicshen, Glenn branca of John zorn, dan denk ik dat je het geweldig zult vinden. Ik doe veel dingen zoals het voorbereiden van de basgitaar, het verkennen van feedback, het bespelen ervan met schroevendraaiers en drumstokken, en het gebruiken van beweging .Kom dit beleven bij No Art Fashion te Roggel Koppelstraat 24 Zaterdagavond 30 maart vanaf 20.00 uur. Entree gratis. Tevens kunt U DE EXPO van Wanted Candy bekijken. U bent van harte welkom