De afgelopen drie jaren zijn er veel veranderingen doorgevoerd in het Jozefhuis. Deze waren nodig om ‘bij de tijd te blijven’ en om de toekomst van de mooie dagbesteding in het Jozefhuis veilig te stellen. Denk hierbij aan gebouwelijke aanpassingen, verduurzaming, financiele zekerheidsstelling,  professionele zorg, uitbreiding van activiteiten en publiciteit/uitstraling.

We zijn op zoek naar mensen die een ochtend of een middag per maand in het Jozefhuis willen komen helpen. Het gaat dan met name om de bereiding van de warme maaltijd, maar ook ter ondersteuning van activiteiten, spelletjes, wandelingen met onze gasten.

Wil jij dat onze mooie voorziening in het Roggelse nog jarenlang kan blijven bestaan en heb je 3 uurtjes per maand tijd? Het geeft je een enorme voldoening en de waardering van onze gasten is groots.

Meer informatie? Neem contact op via team@dagopvangjozefhuis.nl of bel met Huib Salimans (06-53105137).

Loop eens binnen tijdens ons ‘open huis’ op zondag 24 maart van 14:00 tot 16:00 uur. Dat geldt overigens ook voor ouderen die eens een kijkje willen nemen en overwegen het Jozefhuis te gaan bezoeken. We hebben weer ruimte voor nieuwe gasten.