Altijd al eens willen zien hoe bevers in hun natuurlijke omgeving leven? Op woensdag 1 mei en bij voldoende belangstelling ook op vrijdag 3 mei organiseert Groen Hart Leudal een spannende beverwandeling.

Tijdens deze avontuurlijke tocht gaan deelnemers samen met ervaren gidsen op zoek naar bevers in het prachtige Leudal. Wist je dat bevers voornamelijk ’s nachts actief zijn? Daarom is deze wandeling een stiltewandeling en vindt  in de avond plaats. De stilte in de natuur vergroot dan de kans op het spotten van deze bijzondere dieren.

Naast het zoeken naar bevers, zullen de gidsen ook interessante feiten en weetjes over deze knaagdieren delen, waardoor deelnemers niet alleen de kans krijgen om ze te zien, maar ook meer te leren over hun leefgewoonten en gedrag.

De ca 2 uur durende beverwandeling start om 20.00 uur bij Bezoekerscentrum Leudal, gelegen aan de Roggelseweg 58 te Haelen. Let op: er is een maximum van 8 personen per wandeling

Aanmelden voor deze bijzondere wandeling is verplicht en kan telefonisch via 0475 497010 of via e-mail ghl.balieteam@gmail.com.