Het afgelopen jaar zijn een viertal enthousiaste slagwerkers achter de schermen druk bezig geweest met het vormgeven van een nieuw concept in de muziekwereld. Zij willen namelijk op projectbasis toewerken naar diverse optredens, die onder de vlag van Harmonie Amicitia worden uitgevoerd.. Zij naderen nu de fase dat de plannen concreet gemaakt kunnen worden. Daarvoor zijn ze druk op zoek naar slagwerkers die mee willen doen. In ongeveer 10 repetities wordt toegewerkt naar een optreden op zaterdag 9 november, in La Rochelle Roggel. Kijk zeker even op onze site https://www.expeditie-boem.nl

De slagwerkers hopen je te kunnen begroeten als deelnemer van ons project!

Mocht het niet lukken om aan het eerste project deel te nemen, maar je wilt wel op de hoogte blijven van de volgende projecten? Schrijf je dan in voor de mailinglist!