Het Limburg Festival is het grootste locatietheaterfestival in Limburg! Voor het 42e jaar laten we onze bezoekers, in 2024 van 7 tot en met 11 augustus, een unieke theaterervaring beleven. Door ze daar waar het vlakke land begint te plooien, te verwonderen met bijzonder theater op bijzondere locaties. Het festival tovert daarbij het platteland om tot één groot openluchtpodium met een breed aanbod van theater, toneel, muziek, opera, mime en dans.
Het Limburg Festival vertelt verhalen van gisteren, van nu en morgen. Op bijzondere plekken in het hart van het Limburgse (cultuur)landschap zoals in monumentale kloosters, eeuwenoude boerenerven, majestueuze kastelen, de boorden van Mooder Maas en je eigen ongeharkte achtertuin.

Het Limburg Festival strijkt dit jaar neer op Landgoed Leudal in Haelen. Prachtig in het groen gelegen.

Verandering van locatie vraagt in dit geval iets extra’s, en om MEER vrijwilligers. Sinds deze 42e editie is er ook de mogelijkheid je als vrijwilliger in te zetten bij onze keuken- en barbrigade. Andere mogelijkheden zijn o.a. inzet als gastvrouw (m – x – v), runner, of het verlenen van hand-en spandiensten én zelfs als figurant in één van onze producties.

Heb jij interesse om als vrijwilliger voor het Limburg Festival aan de slag te gaan, meld je dan aan voor de ontvangst van de speciale nieuwsbrief voor vrijwilligers.
Tussen 22 juni en 1 juli kun jij je definitief aanmelden en kun je eenvoudig je voorkeuren aangeven qua beschikbaarheid en culturele smaak. Er wordt zo veel als kan rekening mee gehouden.

Als dank een grote portie lol en plezier, en een gratis collectors-item Limburg Festival-shirt speciaal voor de vrijwilligers, én je bent welkom bij een (door de organisatie geselecteerde) voorstelling.

Voor meer informatie over het aanmelden, kun je een mail sturen naar vrijwilligers@limburgfestival.nl.