ZANGGROEP KAZOO WEET HET PUBLIEK TE ONTROEREN  IN LA ROCHELLE

Donderdagavond 4 juli vond een optreden plaats van zanggroep KAZOO in ons gemeenschapshuis La Rochelle.

Het bestuur van de Seniorenvereniging Roggel bood dit optreden gratis aan aan alle leden en niet-leden. De zaal was zeer goed gevuld en de aanwezigen konden genieten van een rijk repertoire aan liedjes en meezingers. De dames, onder leiding van dirigent Pieter van Steenvoorden, wisten de zaal te ontroeren met hun liedjes met doorleefde teksten. De meezingliedjes waren voor velen een feest van herkenning. Marij Crompvoets zorgde op ludieke wijze voor de inleiding van de diverse songs.

Samen zingen doet verbinden, geeft plezier en motiveert tot omzien naar elkaar. Heel erg graag zien wij KAZOO weer terug op het podium van La Rochelle in Roggel.