Ben je toe aan een nieuwe uitdaging, een nieuwe hobby, misschien een nieuwe passie? Lees dan verder…

Onder de vleugels van de Bridgeclub Neer wordt een beginnerscursus bridge gestart op woensdag 6 oktober 2021 om 19.30.

Bridgedocent: Han de Haas

Locatie: Gemeenschapshuis ‘De Roffert’ Berikstraat 11 Buggenum

Eerste les: 6 oktober 2021 19.30 – 21.30 uur (geheel vrijblijvend)

Vervolg: 12 lessen, data in overleg met cursisten en docent, steeds op de woensdagavond

Kosten: 120 euro voor 12 lessen en lesmateriaal

De opzet is om de lessen voor beginners synchroon te laten lopen met de clubavond van de Bridgeclub Neer, zodat de leden van onze club, indien gewenst, kunnen assisteren. Als blijkt dat mensen plezier hebben in het spelletje hebben zij de weg naar ‘De Roffert’ reeds gevonden.

De docent begint elke les met een kort gedeelte theorie. Daarna volgt vooral praktijk, zodat de cursisten al na 4 lessen thuis kunnen bridgen. Na 12 lessen kun je beslissen om in clubverband (onder begeleiding) door te gaan, liever thuis te blijven bridgen of online je bridgekunsten te vertonen. Mogelijkheden te over!

Wij hopen beginners te laten ervaren dat bridge geen suf spelletje is. Je moet er je hersens voor gebruiken en… er wordt over de hele wereld gebridged door scholieren vanaf 12 jaar en door senioren van ver boven de 80. Misschien heeft bridge ook het imago bloedserieus te zijn en dat er niet gelachen mag worden, maar kom ervaren dat deze uitspraken niet kloppen!

Tot slot is er altijd tijd over op deze locatie om na afloop van elke les en ook van de clubavond uitgebreid van gedachten te wisselen over wat je wel of niet had moeten spelen. Mocht je de uitdaging aan durven om te starten in de beginnerscursus, dan kun je je aanmelden voor 2 oktober 2021 via tc@bcneer.nl of telefonisch bij Gerrit Derikx (voorzitter) op 0629534401.

Iedereen zal begrijpen: deze uitnodiging geldt voor alle inwoners in de regio, of je nu in de gemeente Leudal woont of in Peel en Maas.