Podcasts zijn razend populair. Het lijkt wel of iedereen ze luistert én iedereen ze maakt. Heb je zelf ook ambities om een podcast te maken? Volg dan de gratis mini-cursus podcasten bij Bibliocenter Weert.

Tijdens deze vierdelige praktijkgerichte cursus leer je de basiskneepjes van het podcasten. Je leert wat podcasten is, je maakt een plan voor een podcast, je leert de techniek én natuurlijk hoe je een podcast deelt met de wereld. Het eindresultaat: een eigen podcast!

Els Huver
De cursus wordt gegeven door Els Huver, journalist en radiodocumentairemaker. Zij woont in Limburg en werkt als freelancer voor onder andere de VPRO en de NPO.
Aanmelden
De cursus is op 4 zaterdagen van 14.00 tot 16.15 uur en start op 6 november uur bij Bibliocenter Weert. Deelname is gratis. Voor meer informatie en aanmelden kijk op www.bibliocenter.nl/inloopschool.


Inloopschool

Deze cursus is onderdeel van de Inloopschool. De Inloopschool is een pilot waar workshops en cursussen worden gegeven over allerlei thema’s op allerlei niveaus. Voor zowel leden als niet-leden van Bibliocenter. Voor deze cursus werken we met een loting.