Opent de foute pagina als je de startpagina Roggels Keteerke wil openen? Hieronder wordt toegelicht hoe dat opgelost kan worden.

Op onderstaande pagina wordt weergegeven hoe je een icoontje van Roggels Keteerke op je mobiel of laptop krijgt.

Roggels Keteerke op je mobiel / tablet

We hebben begrepen dat sommigen op bovenstaande link terecht komen zodra je op het icoontje klikt/drukt. Hieronder staat aangegeven hoe dat valt op te lossen:

Voor Android gebruikers (alles wat niet van Apple is):

De uitleg staat in diverse stappen weergegeven. Het is belangrijk dat voordat je stap 3 uitvoert je eerst een nieuw venster opent en daarin de website www.roggelsketeerke.nl opent. Vervolgens moet je stap 3 uitvoeren in dat venster. Dus voordat je op het pictogram met de drie puntjes klikt moet je ervoor zorgen dat alleen roggelsketeerke.nl of www.roggelsketeerke.nl in de adresbalk staat en dat er niets achter staat (roggelsketeerke.nl/2021/12/30/startpagina-wordt-niet-goed-geopend/ (zoals in bovenstaande adresbalk staat) is dus fout en na ‘.nl/’ mag er niets meer staan). Vervolgens kun je stap 3 en de volgende stappen uitvoeren en dan zou het moeten lukken.

Voor Iphone / Ipad gebruikers

De uitleg staat in diverse stappen weergegeven. Nadat je op ‘Zet op beginscherm’ hebt gedrukt (stap 4) zie je het logo van het Roggels Keteerke, de naam en een website. Zorg ervoor dat op de plek van de website alleen https://www.roggelsketeerke.nl/ staat weergegeven en dat er niets meer achter staat (https://www.roggelsketeerke.nl/2021/12/30/startpagina-wordt-niet-goed-geopend/ is dus fout en na ‘.nl/’ mag er niets meer staan). Vervolgens voer je stap 6 uit en zou het moeten lukken.