‼ Galerij Gae kriegtj 8 foto’s te zeen mèt ein centraal thema. Väör eder good antjwaord kriegtj gae 15 puntje. Waem of waat zeetj gae hie ónger? Wètj gae ze allemaol? Gae kèntj eur kènnis van de Sjansemaekers, de vastelaovendj in ’t algemein of ós leef klein aardig dörpke toeane door de antjwaorde op dees vraoge (t/m donderdig hie te vinje) in te steure en mèt te dinge nao dieke prieze en natuerlik iëwige roem in ós Sjansemaekersriek! Waat mótj gae hieväör doon? Op donderdig, as alle vraoge gewaes zeen, steurtj gae ‘nne mail mèt eur antjwaorde nao deslumstesjansemaeker@gmail.com. Lèt op! Vermeldj hie bie eure naam en tillefoonnummer en ’t adres of de locatie woea det gae zaoterdig te vinje zeetj. Zeetj gae van alle thoesspelers de slumste, den kome wae uch verrasse mèt geweldjige prieze! Kiek op 11 December om 20:00 nao de Slumste Sjansemaeker via www.sjansemaekers.nl