Heb je een computer, laptop of tablet en wil je daar beter mee leren omgaan? Vanaf januari starten er weer nieuwe computercursussen bij Bibliocenter. De cursussen helpen je bij het dagelijks gebruik van je computer. Je kunt leren internetten, mailen, werken met Word of typelessen volgen. Het is maar een greep uit het cursusaanbod.

 

Lijkt het je interessant om te leren hoe je een computer in kunt zetten om het dagelijkse leven (nog) leuker en gemakkelijker te maken? Kijk dan voor een overzicht van alle cursussen die starten op www.bibliocenter.nl/computercursussen. Ook als je geen lid bent van de bibliotheek ben je van harte welkom om deel te nemen.

De cursussen zijn kleinschalig en er is veel persoonlijke begeleiding door gecertificeerde docenten.

Meer informatie 
Voor inhoudelijke informatie over de cursussen kun je bellen naar Els Meeuwissen van Bibliocenter, tel. 088-2432030 of een email sturen naar e.meeuwissen@bibliocenter.nl.