Op zondag 19 december zal de tweede DE BEL VAN CRIENSKE 2.0 weer plaatsvinden in La Rochelle (uiteraard met inachtneming van alle geldende Corona maatregelen). Deze afwisselende talkshow zit als vanouds vol vertier van hier met live muziek, veel foto’s, video’s, een heuse quiz en nog veel meer. Er worden weer 2 spraakmakende gasten geïnterviewd en de muzikale gast op 19 december is Henk Steijvers, bekend van o.a. Janse Bagge Bend en Carboon!

DE BEL 2.0 begint een half uurtje eerder, namelijk om 14.00 uur, in de grote zaal van La Rochelle met de ingang via het schoolplein. De deuren openen om 13.00 uur en u bent van harte welkom. De entree bedraagt  € 10,00 inclusief een consumptiebon. Kaarten kunt u al in de week voor de Bel in de voorverkoop (van 11 /m 18 dec) bemachtigen bij Top1Toys Coenen op de Molenweg in Roggel. Let op: aan de kassa word je natuurlijk alleen met een geldig corona toegangsbewijs binnen gelaten en u dient tijdens het verplaatsen een mondkapje te dragen!

Tot ziens bij DE BEL 2.0