Fan van Formule 1 en Max Verstappen? Dan mag je de avond ‘Flikt Max het nog een keer?’ bij Bibliocenter Weert niet missen. Koen Vergeer komt op donderdag 10 maart terugblikken op het afgelopen Formule 1 seizoen, plaatst het in perspectief, maar kijkt ook vooruit naar het komende Formule 1-seizoen dat op 20 maart in Bahrein van start gaat. Flikt Max het nog een keer?

Laat je meenemen in een fascinerende wereld van snelheid, durf en techniek. De avond start om 20.00 uur en duurt tot 21.45 uur. De kosten bedragen voor Bibliocenter leden 7,50 euro en 10 euro voor niet-leden. Aanmelden kan via: www.bibliocenter.nl/max

Max wereldkampioen Formule 1
In december 2021 werd Max Verstappen de eerste Nederlandse wereldkampioen Formule 1. Een historische gebeurtenis. Na een geweldige tweestrijd stootte Max de zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton eindelijk van zijn troon. Een week na die legendarische laatste ronde publiceerde Koen Vergeer het boek Max wereldkampioen, waarin je als lezer het spannendste Formule 1-seizoen ooit weer helemaal opnieuw kunt beleven. 

Koen Vergeer
Koen Vergeer (1962) schreef als kind al over de Formule 1. Nadat hij zijn weg in de Nederlandse literatuur had gevonden, verscheen in 1999 zijn eerste boek over de Formule 1: De Formule 1-fanaat. Hij is medewerker van het tijdschrift Formule 1 en sprak met vele grootheden uit de racerij. In 2018 verscheen Maxmania over Max Verstappens stormachtige weg naar de top en hoe Nederland veranderde in een waar Formule 1-land. In 2021 zetten Max en Koen een kroon op hun werk: Max wereldkampioen