Wat was het weer een gezellige middag voor onze gasten van de Zonnebloem afd. Roggel. Bij “Sjrake” werden we afgelopen donderdag, 14 april, heerlijk verwend met een smakelijke paasbrunch. Heerlijke soep, broodjes, verschillende soorten brood, lekker beleg en uiteraard eieren van de kip en ook nog paaseitjes om af te sluiten. We hoorden alleen maar leuke, positieve reacties. En wat is het fijn om toch weer samen met anderen bij te kletsen. Wat hebben onze gasten en wijzelf trouwens ook, dat toch gemist. Gelukkig kan het nu weer. Hans en Marleen, hartelijk dank voor de fijne samenwerking.

We zijn alweer druk bezig met de organisatie van de volgende activiteit. De datum is nog niet bekend maar het zal waarschijnlijk half mei worden. Binnenkort komen de vrijwilligers bij u langs om te vragen of u deelneemt. Tot dan!

Bestuur en vrijwilligers Zonnebloem, afdeling Roggel.