Afgelopen maandag 21 november organiseerden de vrijwilligers van “de Zonnebloem afd. Roggel” voor hun gasten een mooie pepernotenmiddag bij café Sjrake.

Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee, vergezeld van sinterklaas-lekkernijen, werden er door een aantal vrijwilligers een paar sketches opgevoerd. Wat hebben we met z’n allen gelachen om deze vrijwilligers in hun rol te zien spelen. En toen er ook nog twee pieten binnenkwamen, was het nog meer dolle pret.

De pieten hadden van alles te vertellen over onze gasten. Met z’n allen werden er sinterklaasliedjes gezongen en de stemming zat er goed in.

De gasten werden ook nog getrakteerd op een heerlijke chocoladeletter. Toen was het weer tijd om huiswaarts te gaan en kwam er een eind aan deze gezellige middag.

Hans en Marleen, bedankt voor jullie medewerking.

Bij deze willen we ook nog onze dank uitspreken aan iedereen die gestemd heeft op “De Zonnebloem afd. Roggel“ tijdens de Rabo ClubSupport. Rabobank, bedankt voor de ontvangen cheque ter waarde van € 572,67. We zijn blij met dit mooie bedrag en zullen het goed besteden.

We hopen onze gasten weer te zien op donderdag 15 dec. Dan gaan we samen genieten van een heerlijk kerstdiner bij café Sjrake. Tot dan!

Vrijwilligers Zonnebloem, afdeling Roggel.