Datum: 5 juni 2022

Tijd: 14.00 tot 20.00

Locatie: Café Sjrake, Kleine Laak 30, Roggel

Komend weekend gaat het eindelijk van start: op Pinksterzondag 5 juni begint om 14.00 uur Oppe Groos 2022, een kleinschalig, afwisselend muziekfestival dat door bigband Xpero wordt georganiseerd in de gezellige tuin bij café Sjrake te Roggel. De muziek wordt achtereenvolgens verzorgd door Xpero, een bigband die hedendaagse en al wat oudere bigbandmuziek brengt af en toe als begeleiding van gezongen nummers. Stanford, een vijfkoppige formatie die een mix  van rock, soul, funk en blues ten gehore brengt. The New Connection bigband, die een mooie kleur en warme sound geeft aan herkenbare bigbandmuziek. En tot slot Hey Barry, een tribute band die de onverwoestbare hits en andere muziek van Golden Earring zal laten klinken. We willen graag iedereen welkom heten op Oppe Groos, nog steeds een gratis festival.