Hobby- en Creativiteitsmarkt

La Rochelle te Roggel

Zondag 5 november

De wintermaanden staan weer voor de deur met lange avonden. Tijd voor creativiteit! Op naar Roggel voor inspiratie! Op zondag 5 november a.s. organiseert Stichting Cultureel Roggel en Bigband Xpero de jaarlijkse hobby- en creativiteitsmarkt. Deze overdekte markt vindt plaats in zaal La Rochelle, Pastoor Hanraetsstraat 7A, 6088 EH Roggel van 11.00 – 16.00 uur. Vele hobbyisten uit Limburg en Brabant hebben zich ingeschreven om hun creaties aan het publiek te tonen, te demonstreren en te verkopen. Raak gemotiveerd om ook een hobby te gaan beoefenen of laat u op nieuwe ideeën brengen.

Er is wederom gezorgd voor een zeer gevarieerd aanbod, dus wandel rustig langs de verschillende kraampjes, praat met de standhouders of geniet van een kopje koffie en een versgebakken wafel.

Door de enorme diversiteit is het voor het publiek een zeer aantrekkelijke markt. Ook zijn er diverse demonstraties en workshops. De entree bedraagt € 2,50.