De Dorpsraad Roggel wil U op de hoogte brengen van: de ”Woonbeurs” die Stichting Wonen Leudal organiseert in samenwerking met de gemeente, Hermans makelaars en Wonen Limburg. Om tegemoet te komen aan de behoeftevraag nodigen wij inwoners uit (doelgroep 55 en ouder) om deel te nemen aan onze Woonbeurs. De Woonbeurs is bedoeld om inwoners te informeren over diverse koop- en huurmogelijkheden die beschikbaar zijn voor mensen in deze leeftijdsgroep. Daarnaast zullen we ingaan op woningaanpassingen om ervoor te zorgen dat een huis voldoet aan de specifieke wensen en behoefte.

De woonbeurs vindt plaats op donderdag 9 november 2023 van 09:30 – 11:30 uur

in de Bombardon te Heythuysen.

Wij geloven dat dit evenement waardevolle inzichten zal bieden en inwoners zal helpen bij het nemen van belangrijkrijke beslissingen met betrekking tot de woonbehoeften. Daarnaast is er de mogelijkheid tot persoonlijke gesprekken met vastgoedexperts en vertegenwoordigers van (sociale) woningaanbieders.

SVP aanmelden bij: Feline Molenaar  (0475) 85 96 14  f.molenaar@leudal.nl

Deze woonbeurs is een voorproefje op de avond die de Dorpsraad Roggel zal organiseren medio januari 2024 over wonen, bouwen en woningsplitsing in Roggel.