VVV-Venlo speelt op zaterdag 2 juli de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen. De ploeg van trainer Rick Kruys gaat op bezoek bij PartnerClub sv Roggel, waar om 17.00 uur wordt afgetrapt. 

Na een break van bijna twee maanden begon de selectie van VVV-Venlo afgelopen zondag met de eerste training aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Roggel is zaterdag de eerste tegenstander in die voorbereiding. De vierdeklasser is geen onbekende tegenstander van VVV, want vanaf 1982 speelde de Koelclub 23 jaar op rij een oefenwedstrijd tegen Roggel. Zaterdag wordt er voor het eerst sinds 2004 weer geoefend tegen de Limburgse club.

Drie dagen later, op dinsdag 5 juli, staat de tweede oefenwedstrijd alweer op de planning. Dan neemt VVV het om 19.00 uur op tegen eersteklasser RKSV Wittenhorst op sportpark Ter Horst. 

Tickets voor de oefenwedstrijden tegen sv Roggel en RKSV Wittenhorst kosten €5,- voor volwassenen en €2,50 voor kinderen tot en met twaalf jaar. Deze tickets zijn verkrijgbaar in onze online ticketshop en daarnaast is er ook een dagkassa (hier kan ook gepint worden).

VVV-Venlo is nog druk bezig met het volledig samenstellen van het oefenprogramma. Alle wedstrijden die op dit moment vaststaan, vind je op deze pagina.