Beste leden van de Seniorenvereniging.

Harmonie Amicitia heeft ons, de leden van de seniorenvereniging, uitgenodigd om te komen luisteren naar hun concert. Dit openlucht concert is voor de harmonie de afsluiting van het seizoen.

Wij zijn heel blij met deze uitnodiging en hopen dat veel leden dit concert komen bezoeken. Voor de leden van onze vereniging, die zich vooraf opgegeven hebben, worden tafels en stoelen geplaatst en zij krijgen koffie met vlaai aangeboden.

Voorafgaand aan de “grote harmonie”zal er muziek gemaakt worden door de blokfluitleerlingen van het opleidingsorkest Gjunior. Dit staat voor Gezamelijke Jeugd in Opleiding en is een initiatief van de harmonieën van Roggel, Heythuysen en Haelen.

Het concert vind plaats op de parkeerplaats achter La Rochelle en de praktijk van dr. Hundscheid. Er staat midden op het plein een grote boom, dus die wil, kan in de schaduw zitten en genieten van de mooie klanken van de harmonie.

Bij slecht weer zal er worden uitgeweken naar La Rochelle.

Het zal voor zich spreken dat ook niet-leden van harte welkom zijn om dit evenement bij te wonen. Dus vraag de buren, kinderen en kleinkinderen gezellig mee!

Opgeven kan tot 11 juli!

Voor vragen en opgave, neem contact op met Paul Schreurs, Coppelweide 28, tel: 06-37736557, of mail naar pcschreurs@gmail.com