VEEL PUBLIEKE BELANGSTELLING VOOR HET OPEN LUCHT CONCERT VAN HARMONIE AMICITIA EN HET GJUNIOR ORKEST.

Op zaterdagavond 16 juli vond, in de nabijheid van gemeenschapshuis La Rochelle, een mooi evenement plaats met medewerking van harmonie Amicitia, het Gjunior opleidingsorkest, de Seniorenvereniging Roggel en het beheer van gemeenschapshuis La Rochelle.

De publieke belangstelling van jong en oud was zeer groot, hetgeen het enthousiasme om voor publiek te spelen extra stimuleert.

Nadat de jeugd met trots haar muzikale kwaliteiten toonde nam de harmonie het stokje over om het publiek te voorzien van een muzikale belevenis op een zonovergoten plein midden in ons dorp. Het resultaat mag er zijn met veel dank aan de muzikanten, organisatoren, vrijwilligers en het aanwezige publiek.

De Seniorenvereniging Roggel, medeorganisator van dit evenement, stimuleert ontmoeting tussen jong en oud met aandacht en zorg voor een gemeenschap die toegankelijk en leefbaar is voor elke inwoner. De samenwerking tussen verenigingen biedt de inwoners van Roggel mogelijkheden op velerlei gebied.

De organiserende partijen hebben naar elkaar toe uitgesproken om hier een vervolg aan te geven.

Tjeu Van de Laar

Voorzitter Seniorenvereniging Roggel

Meer foto’s zien? Kijk op de website https://kboroggel.nl onder menu vindt u meer foto’s.