Hallo koorliefhebber/ koor-collega / Kazoo-fan,

Niemand minder dan pianist en presentator Rob Mennen komt ‘op bezeuk’ bij Zanggroep Kazoo. Dat levert gegarandeerd een verrassende en vermakelijke avond vol muziek op, waarbij Rob ervoor zorgt dat u Kazoo ook van een andere kant leert kennen.

Rob Mennen is pianist en muzikaal leider van diverse producties. Hij heeft zijn eigen programma op L1 waarbij muzikale gasten ‘op verzeuk op bezeuk’ komen in zijn tuin. Zo maakte hij al muziek met onder andere Stef Bos, René van Kooten en Susan Seegers. Later ging hij zelf ‘op bezeuk’ bij diverse Limburgse muziekgezelschappen. Nu komt hij voor het eerst ‘op bezeuk’ bij een koor en natuurlijk is dat dan bij Zanggroep Kazoo! Deze veelzijdige groep van 40 enthousiaste dames uit Heythuysen/Roggel en ver daarbuiten is namelijk altijd in voor iets nieuws. Samen met hun heren-combo en dirigent Pieter Steenvoorden trakteren ze hun publiek zeker weer op een afwisselende muzikale voorstelling.
Kaarten kosten €12.50 en zijn online te koop via https://www.l-event.nl/event/rob-mennen-op-verzeuk-op-bezeuk-bij-zanggroep-kazoo

We hopen jullie te mogen begroeten op zaterdag 1 oktober 20.00u, in de Bombardon (Heythuysen),