Als een gymclub al zo lang bestaat moet er iets goeds gedaan worden. En dat doen we ook! Op woensdagavond van 8 tot 9 uur in de Haammaeker, zijn wij vooral bezig met het soepel houden van onze spieren en lichaam. De nadruk ligt niet zozeer op conditie, maar als de les voorbij is, heb je alle spieren gebruikt, en ben je 10 cm. langer. Er is geen leeftijdsgrens om deel te kunnen nemen. Niet prestatiegericht. Iedereen doet de oefeningen naar eigen kunnen, dat wordt gerespecteerd. Er is deskundige begeleiding, die jou helpt om de oefeningen correct en met de juiste belasting uit te voeren.

Benodigdheden: een sportmat, gymschoenen en kleding.
Kosten: € 65,=/ jaar, wij gymmen van september t/m april.

De meeste dames kunnen te voet of met de fiets naar de Haammaeker. Wij hebben al leden die vanuit Roggel gymmen in Neer.

Denk je, dat is wellicht wat voor mij, kom dan op woensdagavond vrijblijvend kijken en/of meedoen van 8 tot 9 uur in sportzaal de Haammaeker in Neer. Maar je kunt ook eerst meer informatie krijgen bij José van Melick 06-15661469 of Mia Tobben 0475-592468. Loop gerust binnen en doe een les mee!