Niemand minder dan pianist en presentator Rob Mennen komt zaterdagavond 1 oktober 2022  ‘op bezeuk’ bij Zanggroep Kazoo in De Bombardon in Heythuysen. Rob zorgt samen met Kazoo voor een verrassende theatervoorstelling vol muziek, zang én spel, waarbij u de leden van Kazoo beter leert kennen en met een lach en een traan kunt genieten van een heerlijk avondje uit.

Rob Mennen is pianist en muzikaal leider van diverse producties. Hij heeft zijn eigen programma op L1 waarbij muzikale gasten ‘op verzeuk op bezeuk’ komen in zijn tuin. Zo maakte hij al muziek met onder andere Stef Bos, René van Kooten en Susan Seegers. Later ging hij zelf ‘op bezeuk’ bij diverse Limburgse muziekgezelschappen. Nu komt hij voor het eerst ‘op bezeuk’ bij een koor en natuurlijk is dat dan bij Zanggroep Kazoo!

Deze veelzijdige groep van 40 enthousiaste dames uit Heythuysen/Roggel en ver daarbuiten is namelijk altijd in voor iets nieuws. Samen met hun heren-combo en dirigent Pieter Steenvoorden trakteren ze hun publiek zeker weer op een afwisselende muzikale voorstelling.

Praktische informatie
De theatervoorstelling vindt plaats op zaterdag 1 oktober 2022 in De Bombardon in Heythuysen (St. Antoniusstraat 2) en begint om 20.00 uur, de zaal gaat open om 19.40 uur. Consumpties kunnen worden betaald met munten. Deze kunnen vóór aanvang van de voorstelling worden gekocht in de foyer.

Tickets kosten €12,50 en kunt u online bestellen via  https://www.l-event.nl/event/rob-mennen-op-verzeuk-op-bezeuk-bij-zanggroep-kazoo/