Op zaterdag 28 oktober jl. brachten de ruim veertig dames van Kazoo, onder de bezielende leiding van dirigent Pieter Steenvoorden, de prachtige muziek van Sting op geheel eigen wijze ten gehore tijdens het concert ‘Every breath you take’ in Heythuysen. Het concert was in korte tijd compleet uitverkocht! Op veler verzoek daarom op zaterdag 6 januari 2024 een extra voorstelling, wederom in De Bombardon in Heythuysen. De kaartverkoop gaat hard. Wil je erbij zijn? Koop dan snel een ticket!

De dames worden ook ditmaal weer bijgestaan door een grote live band en de solisten Renée Steenvoorden en Robbert Suilen.

‘Fragile’, ‘Every breath you take’ ‘Englishman in New York’, ‘Fields of Gold’,  dit zijn maar enkele van de vele songs die worden uitgevoerd, waarbij de presentatie wederom in handen is van Henk Schroen.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Coffee & Toffee in Heythuysen (Kloosterstraat 5a) voor € 17,50. Wees er snel bij, want op = op. Ben je niet in de gelegenheid om hier een ticket te kopen, stuur dan een e-mail naar zanggroepkazoo@gmail.com.

Een absolute aanrader voor iedereen die van de muziek van Sting en The Police houdt!