Harmonie L’Union en Zanggroep Kazoo geven op zaterdag 13 mei weer hun jaarlijkse themaconcert in De Bombardon in Heythuysen. We stellen het op prijs als jullie deze activiteit binnen jullie medium/netwerk onder de aandacht willen brengen.

Beleef de mystieke wereld van het Triskelion

Harmonie L’Union en Zanggroep Kazoo organiseren op zaterdag 13 mei 2023 hun jaarlijkse gezamenlijk themaconcert. Dit keer staat het concert in het teken van het Triskelion.

Harmonie L’Union en Zanggroep Kazoo nemen u mee op een reis door de mystieke wereld van het Triskelion. Dit teken wordt in veel culturen gebruikt om een drie-eenheid aan te geven: aarde, zon en maan, maar ook vader, zoon en heilige geest, verleden, heden en toekomst, aarde, water en lucht, en geboorte, leven en dood. Beleef de magie van het Triskelion in een afwisselend programma van instrumentale en vocale muziek en laat u meevoeren door de Keltische, Griekse maar ook hedendaagse cultuur!

Zaterdag 13 mei, 20.00 uur, De Bombardon Heythuysen. Entree: € 15,-.
Tickets: 
www.l-event.nl/event/triskelion of bij Coffee&Toffee in Heythuysen

Met muzikale groet,

Bestuur Zanggroep Kazoo