Zeven jaar na het succesvolle ‘Simon and Garfunkel’ concert met twee uitverkochte voorstellingen – het openluchtconcert bij kasteel Aldenghoor in Haelen en in De Bombardon in Heythuysen – heeft Zanggroep Kazoo weer een bijzonder themaconcert voor u in petto: ‘Zanggroep Kazoo zingt Sting’. Vanwege corona enkele jaren later dan oorspronkelijk de bedoeling was, maar nu is het dan zover! Op zaterdag 28 oktober zullen de ca. veertig dames van Kazoo, onder de bezielende leiding van dirigent Pieter Steenvoorden, de prachtige muziek van Sting op geheel eigen wijze ten gehore brengen tijdens het concert ‘Every breath you take’ in De Bombardon te Heythuysen. Dat doen ze niet alleen. Het koor wordt bijgestaan door een grote live band en de solisten Renée Steenvoorden en Robbert Suilen.

‘Fragile’, ‘Every breath you take’, ‘Englishman in New York’, ‘Fields of Gold’,  dit zijn maar enkele van de vele songs die worden uitgevoerd, waarbij de presentatie in handen is van Henk Schroen. Een absolute aanrader voor iedereen die van de muziek van Sting en The Police houdt.

Op 1 september gaat de kaartverkoop van start bij Coffee & Toffee in Heythuysen (Kloosterstraat 5a).Voor de snelle beslissers zijn er een beperkt aantal early bird tickets beschikbaar voor € 15,00 i.p.v. de vastgestelde prijs van € 17,50.Wees er snel bij, want op = op.

Noteer zaterdag 28 oktober alvast in uw agenda en laat u een avond lang meevoeren in de muzikale wereld van Sting en Zanggroep Kazoo!