Langs de doorgaande wegen door het natuurgebied Leudal zwerven nog steeds (alweer) veel blikjes en andere rommel, die daar niet hoort. Op 10 maart start Groen Hart Leudal in het kader van NL-doet weer een zwerfvuilopruimactiedag, zodat deze wegen, als de lente aanbreekt, weer opgeruimd zijn.

Wat is zwerfvuil? Blikjes, sigarettenpeuken en alles wat niet thuishoort in de natuur.

Iedereen kan meedoen, ook een deel van de dag, al naargelang zijn of haar mogelijkheden en tijd. Er kan gestart kan worden vanaf 9.00 uur bij het Bezoekerscentrum Leudal, Roggelseweg 58, Haelen. Daar ligt opruimmateriaal klaar.

Tussen 12.00 en 13.00 uur staat daar een lunch klaar. Om 15.00 uur sluiten we gezamenlijk af.

Graag aanmelden via ghl.balieteam@gmail.com en doorgeven of u in de ochtend en/of de middag wil meedoen en of u deelneemt aan de lunch.

Aanmelden kan t/m 8 maart. Telefonisch aanmelden kan ook tijdens de openingsuren van het Bezoekerscentrum Leudal (van 12.00 – 16.00 uur). Op maandag gesloten.