Op 16 april vindt het tweede snuffelconcert in aanloop naar Toppertjes 2023 plaats. De jeugdorkesten van Peel en Maas, de jeugdharmonie uit Horn en de gezamenlijk jeugd van Heythuysen, Haelen en Roggel (GJiO) zullen elk een deel van het uiteindelijke Toppertjes-programma laten horen.

Tijdens het concert maken de jeugdige muzikanten kennis met elkaar en met de muziek die ze tijdens de Toppertjes op 7 en 8 oktober 2023 gezamenlijk in een spectaculair programma ten gehore zullen brengen.

Het snuffelconcert begint met een optreden van de  jeugdharmonie uit Horn. Daarna zullen GJiO en jeugdorkest P&M gezamenlijk het podium betreden. Ze zullen ook voor het eerst een aantal nummers samen met het combo en de zangeres ten gehore brengen.

U bent van harte welkom om alvast een voorproefje te nemen op het  Toppertjes-spektakel tijdens dit concert op 16 april om 10:00 uur in  Trefcentrum Aldenghoor te Haelen. 

Noteer zaterdag 7 of zondag 8 oktober 2023 alvast in je agenda, dit muziekspektakel wil je niet missen!