Op zondag 10 september vindt in Roggel vanaf 13.30 uur op het schoolplein en in La Rochelle de feestelijke opening plaats van LA ROCHELLE 2.0 !

Om 14.00 uur is de officiële opening door wethouder mevrouw Heleen Wijers.

Onder het motto ACHTEROM IS KERMIS zijn er attracties voor elke leeftijd: een springkussen en speurtocht voor de jeugd, zingen met juf Ank, kienen met Door, films van vroeger, rondleidingen, presentatie en een Zumba-demonstratie!

En er is muziek, heel veel muziek van Roggelse muzikanten en bands zoals Paaf Aaf, Harmonie Amicitia, de Birdies, Hanna Lahaije, Liath met Ierse muziek, de Roggelse PP Band,  Bigband Xpero, Pieter & Enith, Cornelius Leonardus en het Limbo Project.

Bakkerij Heerschap trakteert op vlaai en Emiel gaat wafels bakken. Allemaal welkom en zorg dat je erbij bent want je weet niet wat je mist!