Misschien had je het al gemerkt. We zitten midden in de energietransitie. Ons hele energiesysteem gaat op de schop om de klimaatdoelen te kunnen halen. Vooral voor de jongere generaties zal de wereld er heel anders gaan uitzien.

Wat dit allemaal betekent? Wij staan klaar om je duidelijkheid te verschaffen. Zondagmiddag  14 januari en 18 februari 2024 van 14.00 tot 16.00 uur zullen wij, energiecoaches van Duurzaam Leudal, dieper ingaan op de energietransitie en een aantal aspecten die deze met zich meebrengt. We geven inzicht in het energiegebruik en tips om te besparen en te verduurzamen. Speciaal voor de jongeren organiseren we een quiz met leuke prijzen!

Deze informatieve middag vindt plaats in Bezoekerscentrum Leudal, Roggelseweg 58, Haelen. Er is dan een vrije inloop, aanmelden is niet nodig. De toegang is gratis.

De inloopmiddag is georganiseerd in het kader van de lopende tentoonstelling over energietransitie ‘Wind, zon en water’, die eveneens gratis te bezoeken is tot en met 3 maart 2024.