De activiteiten van Groene Hart Leudal spelen zich voornamelijk af in en rond het natuurgebied Leudal. De gemeente Leudal heeft echter op het gebied van natuur- en cultuurbeleving nog véél meer te bieden.

Dit keer wordt een wandeling georganiseerd langs de Uffelsebeek te Grathem.

Datum: 20 januari 2024.
Tijd: 10.00  uur verzamelen op het Kerkplein te Grathem.

De wandeling zal circa 2 uur duren. Het dragen van stevige wandelschoenen is noodzakelijk. Tijdens de wandeling wordt onder andere aandacht besteed aan enkele bijzondere bewoners van het beekdal zoals de bever en de ijsvogel. Ook cultuuraspecten komen aan de orde: de beide kastelen, de watermolen, bijzondere gebouwen  en andere cultuurobjecten in de dorpskern.

De wandeling staat onder leiding van een tweetal gidsen van Groene Hart Leudal. De kosten van deelname bedragen € 3,50 per persoon. Aanmelden kan via e-mail op: ghl.balieteam@gmail.com o.v.v. ‘Wandeling Grathem’ of telefonisch via 0475-497010 tijdens de openingstijden van het Bezoekerscentrum Leudal.