We bevinden ons in een fascinerende overgangsfase, waarin we afscheid nemen van traditionele energiebronnen zoals kolen, olie en gas, en vol enthousiasme verwelkomen we de opkomst van wind, zon en water als de energiebronnen van de toekomst. Deze verandering zal vooral voor de jongere generaties een wereld van verschil betekenen.

Maar hoe kunnen we deze overgang het beste vormgeven? Dat is waar de Energiecoaches van Duurzaam Leudal in het spel komen! Ze staan klaar met praktische en slimme tips om je op weg te helpen. Heb je vragen over (hybride)warmtepompen, radiator-ventilatoren of subsidiemogelijkheden? Geen probleem, zij hebben de antwoorden voor je!

En voor de jonge ontdekkers onder ons zijn er speciale energieproefjes om te doen. Sluit de middag af met een dosis competitieve energie tijdens onze spannende quiz, waarbij fantastische prijzen te winnen zijn!

Dus nodig je (klein)kinderen uit en laat samen jullie energieke kant zien!

Wanneer? Zondag 18 februari van 14.00 tot 16.00 uur. Waar? Bezoekerscentrum Leudal, Roggelseweg 58, Haelen. Vergeet niet om je vooraf aan te melden via ghl.balieteam@gmail.com of telefonisch op 0475-497010. De toegang is gratis.

Deze bruisende middag is onderdeel van onze lopende tentoonstelling over energietransitie, ‘Wind, zon en water’, die je ook gratis kunt bezoeken tot en met 3 maart 2024. Kom en laat je inspireren!