Wat was het gezellig en ‘full-house’ tijdens onze familiemiddag op zondag 24 maart. De familieleden van èn met 11 van onze gasten waren naar het Jozefhuis gekomen om eens een kijkje te nemen en de sfeer te proeven. We kregen veel lovende woorden en complimentjes voor het vele vrijwilligerswerk dat we daar, met veel liefde en plezier, doen om het onze gasten naar hun zin te maken en hen ‘in de watten te leggen’. Of het nu gaat om het lekkere eten, de gezellige spelletjes, het vervoer, de creatieve bezigheden in onze hobbyruimte of de verrassende uitstapjes: de familieleden krijgen altijd positieve reacties te horen van onze gasten. En dat vinden we als bestuur en vrijwilligers natuurlijk geweldig om te horen.
Ook hebben zich deze middag weer 4 nieuwe personen gemeld die zich 1 keer per maand willen inzetten als vrijwilliger, wat erg belangrijk is voor de continuïteit van onze mooie huiskamer in Roggel.

Mede dankzij de organisatie van het C-team kijken wij met veel plezier en voldoening terug op deze middag.